Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Την Δευτέρα η Γενική Συνέλευση


Την επόμενη Δευτέρα (25-06) θα πραγματοποιηθεί η πιο ιστορική Γενική Συνέλευση στην ιστορία του ΓΑΣ Κομοτηνή, με το φάσμα της διάλυσης να είναι πιο ορατό από ποτέ. Πώς μπορεί να αποφευχθεί αυτό; Πάντως με την εικόνα που είχε το απόγευμα της Δευτέρας το Πολυλειτουργικό κέντρο του Δήμου Κομοτηνής δεν μπορεί να γίνει.


Παρά την προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας και των τοπικών Μ.Μ.Ε , που γνωστοποίησαν για την κρισιμότατη Γενική Συνέλευση, ουδείς φάνηκε να συγκινείται. Πέραν της γνωστής τριάδας (Ταξιλδάρη- Καλαμάτα- Αθανασίου) που παλεύουν με νύχια και με δόντια να μην διαλυθεί ο σύλλογος, μόνο οι Στεπάν Ματεοσιάν, Γιώργος Μανανάς ήταν παρόντες στη Γενική Συνέλευση. Με 5 άτομα φυσικά λύση δεν βρίσκεται. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να γνωστοποιήσουν στα τοπικά Μ.Μ.Ε τα προβλήματα, προκειμένου να καταγραφούν και να συγκινήσουν τους ενδιαφερόμενους. Η επαναληπτική γενική Συνέλευση ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (25-06) στις 20:00 στον ίδιο χώρο.


 Κούλης Ταξιλδάρης: «Θα επικοινωνήσουμε με όλους τους φίλους μας προκειμένου την επόμενη Δευτέρα να έχουμε κόσμο. Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει ενημερωθεί για την κατάσταση του συλλόγου. Αν είχαμε απαρτία σήμερα δεν υπήρχε λόγος να μην γίνει η σημερινή Συνέλευση. Στο ξεκίνημα της χρονιάς μαζευτήκαμε μέχρι και 40-50 άτομα, δώσαμε υποσχέσεις για πολλές δραστηριότητες που θα φέρουν κόσμο και χρήματα στον σύλλογο. Ελάχιστα όμως έγιναν, γιατί οι φίλοι αυτοί χάθηκαν. Δυστυχώς με το ζόρι δεν γίνονται δουλειές. Είχαμε πει ότι θα λειτουργήσουμε ως πυραμίδα αλλά δεν πραγματοποιήθηκε τίποτα από αυτά. Ξέρουμε την κατάσταση και τι περνάει ο κόσμος. Θέλουμε πολλά άτομα και μικρά ποσά από τον καθένα. Ο Βασίλης Στοάκης, φέτος έτρεξε στην αγορά για χορηγίες απλά δυστυχώς η οικονομική κρίση δεν επέτρεψε πολλούς να κάνουν χορηγία και το κατανοούμε πλήρως. Μας βοηθάνε άνθρωποι όπως ο Στεπάν ο Ματεοσιάν, ο Νεοκλής ο Λεχούδης ενώ στις γυναίκες σημαντική βοήθεια πήραμε από τον Μάρκο τον Γραμμενίδη. Ζητάμε από τα παιδιά να παίξουν μπάσκετ, αφήνοντας δουλειές, βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα χωρίς να τους προσφέρουμε τίποτα. Ο Δήμος πρέπει να βρει τρόπους να βοηθήσει τον ΓΑΣ. Φέτος φτάσαμε στην πλήρη εξαθλίωση, δηλαδή να προπονούνται τα παιδιά σε παγωμένο κλειστό. Η πολιτεία έχει γυρίσει την πλάτη της στον αθλητισμό. Αλήθεια όμως τί θέλουμε; Παιδιά μακριά από την άθληση; Έχουνε καταλάβει την αξία του αθλητισμού;» τόνισε ο Κούλης Ταξιλδάρης

Θανάσης Καλαμάτας : «Λίγο πολύ γνωρίζετε την κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολα, γιατί τουλάχιστον σε μένα υπάρχει απογοήτευση και κούραση. Δεν βρίσκω τον λόγο να συνεχίσω αν δεν βρεθεί διοικητική λύση. Δεν ξέρω πραγματικά. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν έχω καμία διάθεση να συνεχίσω. Προσφέρω χωρίς κανένα συμφέρον εδώ και πολλά χρόνια. Η φετινή χρονιά ήταν η χειρότερη στα χρόνια που ασχολούμαι. Έχουμε παίχτες που προσφέρουν πολλά και είναι οι καλύτεροι της κατηγορίας αλλά δεν μπορούμε να τους φέρουμε στο γήπεδο. Δεν τους παρέχουμε ούτε τα έξοδα που δίνουν για να έρθουν στο γήπεδο. Θέλουμε ανθρώπους που να αγαπάνε το μπάσκετ, τον σύλλογο και να ξέρουν πως θα είναι στο πλευρό της ομάδας ανά πάσα στιγμή και κυρίως στους εντός έδρας αγώνες. Αν γίνει αυτό θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο. Λίγο πριν δώσω τον λόγο στον Πασχάλη Αθανασίου θέλω να ξέρετε πως είμαστε από τις λίγες ομάδες που διατηρούμε και ανδρικό και γυναικείο ενώ επίσης αξίζει να τονιστεί πως δεν χρωστάμε».

Πασχάλης Αθανασίου :. «Ευελπιστώ πως στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα έχουμε περισσότερο κόσμο. Σίγουρα σαν ακαδημίες είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που γίνεται και από την προσφορά μας ωστόσο δεν μπορούμε να μην είμαστε επηρεασμένοι από την όλη κατάσταση. Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει σε όλα τα τμήματα παρουσία και αυτό λέει πολλά. Σαν ΓΑΣ έχουμε 280 άτομα σε αγωνιστικά τμήματα και ακαδημίες, απλά θεωρώ πως μπορούμε να έχουμε και περισσότερα αν βρεθούν γήπεδα. Απλά εγώ θέλω να πω κάτι. Γιατί φοβάται ο κόσμος να εμπλακεί με τα κοινά του συλλόγου. Πρέπει να απομυθοποιήσουμε τη συμμετοχή στους συλλόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου