Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Επιτυχημένη η τελετή λήξης των ακαδημιών



Με χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε το το κλειστό γυμναστήριο του  2ου Γυμνασίου Κομοτηνής, όπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (15/6) η τελετή λήξης των ακαδημιών του ΓΑΣ Κομοτηνή. Μιας σεζόν , που βρήκε την ομάδα μας στην κορυφή , με τους προπονητές όλων των τμημάτων να κάνουν εξαιρετική δουλειά. 


 Την εκδήλωση άνοιξε ο  Πασχάλης Αθανασίου, υπεύθυνος ακαδημιών, ο οποίος  καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και εν συνεχεία να ανέλυσε τους στόχους που έθεσαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου και έκανε παράλληλα  έναν μικρό απολογισμό, παρουσιάζοντας παράλληλα τους προπονητές του τμήματος. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε η ομιλία του  Τάκη Φωτεινάκη, προπονητή και υπεύθυνου ακαδημιών του ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος ευχαρίστησε τους γονείς για την άψογη συνεργασία και παράλληλα ζήτησε συγγνώμη για τυχόν λάθη μεσούσης της περιόδου. 



Ακολούθησαν  απονομές σε διακριθέντες των ακαδημιών, στο εφηβικό και κορασίδες του συλλόγου που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση και βραβεύσεις σε χορηγούς.  Τις απονομές έκαναν μεταξύ άλλων , ο Κούλης Ταξιλδάρης, ζωντανή ιστορία του Συλλόγου, η Μάρω Σεβδυνίδου και η Δήμητρα Δόλωμα, ότι καλύτερο έχει βγάλει το γυναικείο μπάσκετ της Κομοτηνής, οι αθλητές του Συλλόγου Θοδωρής Σταμπουλής και Γιόβαν Μίκιτς (αποχαιρετά την Κομοτηνή και γυρίζει Χαλκιδική) και πολλοί ακόμα γονείς και χορηγοί.


Ο Θοδωρής Σταμπουλής, σαν διατροφολόγος, έδωσε συμβουλές για τις Διατροφικές Συνήθειες Αθλητών στη Παιδική και Εφηβική ηλικία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ένα θέμα που ενδιαφέρει παιδιά και γονείς. Λίγο πριν το τέλος οι μικροί αθλητές έπαιξαν με τους κλόουν και αφού πήραν τις καρτέλες αξιολόγησης πήγαν στον μπουφέ , δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη μετά από ένα πολύ όμορφο Καλοκαίρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου