Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ελευθερούπολη - ΓΑΣ Κομοτηνή 93-72



Την ήττα με 93-72 γνώρισε ο ΓΑΣ Κομοτηνή στην Ελευθερούπολη από την τοπική ομάδα. Οι παίχτες του Τάκη Φωτεινάκη πλήρωσαν την αμυντική εικόνα που είχαν στο πρώτο ημίχρονο, όπου και στην ουσία «ξέφυγε» η διαφορά. Να σημειωθεί πως σήμερα πραγματοποίησαν ντεμπούτο δύο παιδιά του εφηβικού, ο Κίρ Αχμέτ και ο Σάρρος.


Η εικόνα της αναμέτρησης:

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή μπήκε νωθρά στο παρκέ, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να βρεθεί γρήγορα πίσω στο σκορ με 14-6. Με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση και με τον Σταματέλο να σημειώνει 3 τρίποντα, ο ΓΑΣ μείωσε σε 22-19, αναγκάζοντας τον Στράτο Καγιάογλου να καλέσει εσπευσμένα τάιμ άουτ. Αυτό φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά στο +8 (30-22), με την οποία τελείωσε και η πρώτη περίοδος.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, με τον Μουλάκη να κάνει μεγάλη ζημιά σε όλους τους τομείς στον ΓΑΣ και παράλληλα οι «Κυανέρυθροι» να κολλάνε επιθετικά και να κάνουν πολλά αβίαστα λάθη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΓΣΕ να προηγηθεί μέχρι και με 20 πόντους διαφορά και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με  τους γηπεδούχους να προηγούνται με 55-37.

Ύστερα από τις νέες οδηγίες του Τάκη Φωτεινάκη στην ανάπαυλα , ο ΓΑΣ ήταν καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι , κατάφερε να μειώσει σε 59-49 στο 24΄ , ωστόσο με μπροστάρη τον Μουλάκη και τον Υφαντόπουλο που ήταν καυτός από την περιφέρεια, οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν εκ νέου στο σκορ, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.

Με δεδομένο πως το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στους νεότερους. Συγκεκριμένα για τον ΓΑΣ αγωνίστηκαν οι έφηβοι Σάρρος, Κιρ Αχμέτ και Μπαλταγιάν.

Διαιτητές: Ζαγορίδης- Παπαδόπουλος

Δεκάλεπτα:  30-22, 55-37, 73-58, 93-72

Ελευθερόπουλη (Καγιάογλου): Μουλάκης 17 (2),  Κακλαμάνος 3(1), Υφαντόπουλος 17(5), Μαρουλάκης 8, Στεφανίδης 5(1), Δενδρινός 16, Σκαρλάτος 9, Κουτσογιάννης 5, 2, Κηπουρός 11,  Δενδρινός Α, Δανίκας, Καλλινικίδης 2

ΓΑΣ Κομοτηνή (Φωτεινάκης): Πανταζής 6(1), Μπεκρής 4, Σταματέλος 11(3), Ντίνας 15, Σακάρης 12, Σάρρος , Μήτσου 12(2), Βελή 6 (1), Στασινόπουλος 4, Μπαλταγιάν 2, Κιρ Αχμέτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου