Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΓΑΣ Κομοτηνή-Μακεδονικός 85-74



Με νίκη ολοκλήρωσε την σεζόν ο ΓΑΣ Κομοτηνή, καθώς επικράτησε του Μακεδονικού με 85-74 στο κλειστό της Κομοτηνής. Οι παίχτες του Τάκη Φωτεινάκη, παρά τα προβλήματα και τις απουσίες που υπήρχαν, κατάφεραν να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να πάρουν τη νίκη.


Η ομάδα της Κομοτηνής, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους Σαδήκ, Μακρή, Καδήρ και Μήτσου, έδειξε περισσότερη διάθεση για να παίξει καλά, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και έπιασε πολύ καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όπου 4 παίκτες της, πέτυχαν διψήφιο αριθμό προσωπικών πόντων, ενώ υπήρξε πλουραλισμός στο σκοράρισμα από όλους τους παίκτες. Σημαντική η συνεισφορά των παλιών Βελή και Ντίνα που σημείωσαν 17 και 19 πόντους αντίστοιχα όπως και του Σκεμπή αλλά και τους Διαμαντίδη, που προερχόταν από τραυματισμό.

Από το Μακεδονικό ξεχώρισε ο Βασιλειάδης, ο οποίος έπαιζε μόνος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, κρατώντας τη διαφορά σε λογικά πλαίσια για την ομάδα του ενώ ήταν αυτός που είχε κάνει μεγάλη ζημιά για την ομάδα της Κομοτηνής στον πρώτο γύρο, όταν ο ΓΑΣ είχε ηττηθεί στο κλειστό της Ευκαρπίας. Έτσι λοιπόν ο ΓΑΣ τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου του Βορρά.

Διαιτητές: Μυσιρλής – Δημάδης

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 41-41, 64-50, 85-74

 ΓΑΣ Κομοτηνή (Φωτεινάκης): Πανταζής 2, Μπαλταγιάν 2, Διαμαντίδης 15(3), Σκεμπής 16(3), Σταματέλος 6, Ντίνας 19(2), Σακαρής 4, Βελή 17, Μπεκρής, Στασινόπουλος 4

Μακεδονικός (Μπουσβάρος): Μποβασιανός 1, Χριστοδούλου 8, Βασιλειάδης 30, Ματενίδης 2, Μισίρογλου, Θωμός 7(1), Παπαδόπουλος 17(3), Κωνσταντινίδης, Βράγγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου