Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΓΑΣ Κομοτηνή-Ίκαροι Σερρών 70-55 (Εφηβικό)




Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, το εφηβικό τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνή επικράτησε με 70-55 του αντίστοιχου τμήματος των Ικάρων Σερρών και έκλεισε με αυτόν τον τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν. 

Οι παίχτες του Φώτη Ζάντζα ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην επόμενη φάση, και πήραν άνετα το ροζ φύλλο αγώνα. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς ηλικιακά αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν με το παιδικό την φετινή σεζόν.Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Κομοτηνής ήταν ο Μιχάλης Σταματέλος με 28 πόντους και 3 τρίποντα χωρίς όμως να υστερήσει κανείς από την ομάδα, καθώς όλοι κάνανε πολύ μεγάλη προσπάθεια.


ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 70-55

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Ζάντζας) Κιρ-Αχμέτ 4, Αθανασίου, Μπεκρής 15, Σταματέλος 28(3), Ουζουνίδης 13, Μπαλταγιάν 2, Αθανασιάδης, Σάρρος, Στασινόπουλος 6, Πίτατζης 2.

ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Λογγιόπουλος) Μοσκαχλαϊδης 12(1), Γιαννούλης 11(3), Γρηγοράκης, Κόρακας, Πουτίδης 2, Παππάς 7, Παπαδόπουλος 17, Στογίλκοβιτς 1, Τσιομπάνης, Χορτομάρης 5(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου