Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΓΑΣ Κομοτηνή- Παναθλητικός 55-79




Μπορεί να ηττήθηκε, ωστόσο αυτή τη φορά η εικόνα ήταν πολύ καλύτερη για το γυναικείο τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνή, που μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον σαφέστατα ανώτερο Παναθλητικό, ωστόσο είχε πολύ καλή εικόνα σε μεγάλα διαστήματα στο παιχνίδι. Στο τέλος βέβαια η διαφορά ξέφυγε, απόρροια της κούρασης. Κορυφαία για την ομάδα του ΓΑΣ η Γιοράννα Ψυλάκη.


Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ αλλά στα μέσα της δεύτερης περιόδου, οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ και να πάνε προηγούμενες στα αποδυτήρια με 24-37. Το ίδιο σκηνικό παρέμεινε και στο τρίτο δεκάλεπτο, με την ομάδα του Παναθλητικού να προηγείται και με 15 πόντους (32-47), ωστόσο τα κορίτσια του ΓΑΣ δεν τα παράτησαν και πάλεψαν μέχρι το 35΄, ωστόσο στη συνέχεια η κούραση έκανε αισθητή την εμφάνιση της στις προσπάθειες των κοριτσιών και έτσι ξέφυγε η διαφορά.

Το μεγαλύτερο κέρδος της σημερινής αναμέτρησης ήταν η εμφάνιση της νεαρής Χριστίνας Τσακίρη, η οποία παρουσιάζει συνεχή βελτίωση, στέλνοντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μπάσκετ της Κομοτηνής.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός πως σε ένα εύκολο παιχνίδι, όπως το σημερινό, ο προπονητής του ΓΑΣ Μανώλης Παπαδόπουλος δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές και αποχώρησε από το γήπεδο στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Μάρω Σεβδυνίδου να είναι –έστω και προσωρινά – προπονήτρια της ομάδας.

Διαιτητές: Λαμπρίδης-Μαγκαφάς

Δεκάλεπτα: 9-13,24-37, 38-53, 55-79

ΓΑΣ Κομοτηνή (Παπαδόπουλος): Τσακίρη Άννα 2, Τζήμου 11, Παπάζογλου, Παπαδοπούλου 2, Τσακίρη Χρ 8 , Λιούρτα Ε. 4 , Κεχαγιά 8, Μπόκα, Ψυλλάκη 19(1), Δαμανάκη 1

Παναθλητικός (Συρόπουλος): Χαιρεστανίδου 15, Μιχαλιά 1, Αναστασιάδου 13, Γράψα 10, Τσαμπούρη 30 (4), Κωστανάκη 4, Κωτούλα 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου