Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Παρουσιάστηκε ο ΓΑΣ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο πολύκεντρο του Δήμου Κομοτηνής η παρουσίαση του ανδρικού και γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή για την αγωνιστική περίοδο 2011-12, έχοντας ως βασικό στόχο την γνωστοποίηση των πρωταγωνιστών στο κοινό της Κομοτηνής Παρά τις δυσκολίες, οικονομικής φύσης κυρίως, η αισιοδοξία δεν έλειπε και από τους άνδρες και από τις γυναίκες που απόλαυσαν τη στιγμή σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα σε μία κατάμεστη αίθουσα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Βασίλης Στοάκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους έδωσε τον λόγο στον Κούλη Ταξιλδάρη, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια του αναντικατάστατου Νεοκλή Λεχούδη και εν συνεχεία μίλησε για τα προβλήματα και τους στόχους του συλλόγου . Στη συνέχεια μίλησε για το μέλλον του συλλόγου, ο υπεύθυνος ακαδημιών Πασχάλης Αθανασίου 

Το κύριο μενού περιελάμβανε την παρουσίαση των αθλητών και αθλητριών , καθώς ο Βασίλης Στοάκης κάλεσε έναν- έναν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΓΑΣ που είδαν στην οθόνη φωτογραφίες με στοιχεία τους .

Βέβαια η βραδιά ήταν αφιερωμένη και στον Γιώργο Κουτσοβασίλη, ο οποίος  πρόσφατα ανακοίνωσε την απόφαση του να σταματήσει το μπάσκετ. Συγκινημένος παρέλαβε από τον έφορο του ανδρικού τμήματος Θανάση Καλαμάτα την τιμητική πλακέτα, που ανέφερε χαρακτηριστικά ¨13 χρόνια στα παρκέ, μια ζωή στην καρδιά μας¨.

Με αυτόν τον τρόπο όλοι δώσανε ραντεβού στα παρκέ και ευχήθηκαν καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου