Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Στην μάχη οι γυναίκες του ΓΑΣ

Το γυναικείο τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνή επέστρεψε στην Α2 μετά από απουσία ενός μόλις χρόνου και στοχεύει στην εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Η ομάδα πραγματοποιεί καθημερινά προπονήσεις υπό των οδηγιών του Θέμη Κουκοβίνου, που για ακόμα μια σαιζόν βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ ενώ σημαντική είναι και η παρουσία αθλητριών που έχουν συνδέσει το όνομα του με τον ΓΑΣ, όπως η Μάρω Σεβδυνίδου, η Σταυρούλα Στάνη, οι αδερφές Λιούρτα και η Δήμητρα Δοκούτση. Τις  έμπειρες αθλήτριες πλαισιώνει μια φουρνιά ταλαντούχων φοιτητριών, όπως η Αγγελική Μπακοπούλου και  η Γιοράννα Ψυλλάκη και άλλες ακόμα κοπέλες ενώ υπάρχουν και οι πιο νεαρές αθλήτριες, οι αδερφές Τσακίρη που είναι γεννημένες το 1996!


Πρεμιέρα με Λάρισα

Την Λάρισα υποδέχεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή στο πρώτο παιχνίδι της σαιζόν στο κλειστό της Κομοτηνής την Κυριακή στις 13:00. Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα με τον Θέμη Κουκοβίνο να ζητά τη νίκη από τα κορίτσια του ενώ παράλληλα όλοι ζητούν την βοήθεια του κόσμου, έτσι ώστε να αποτελέσει τον έκτο παίχτη.


Το ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2011-12


POINT GUARD

Σταυρούλα Στάνη

Άννα Τσακίρη

Χριστίνα Τσακίρη

SHOOTING GUARD

Μάρω Σεβδυνίδου

Αγγελική Μπακοπούλου

Αγγέλα Κουρουμπάκη

Μαρία Μπουλέτου

Σοφία Δαμανάκη

SMALL FORWARD

Δήμητρα Δοκούτση

Δήμητρα Φιλίδογλου -

POWER FORWARD

Χαρίκλεια Λούρτα

CENTER

Ευαγγελία Λιούρτα

Γιοράννα Ψυλλάκη




1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα. Λέγομαι Τσαγκαράκης Μανώλης και είμαι υπεύθυνος των Υποδομών του Γυναικείου μπάσκετ του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΣ. Το τηλέφωνό μου είναι 6977077879. Επειδή έρχεται στην πόλη σας μία αθλήτριά μας, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μου για περισσότερα στοιχεία. Για επιβεβαίωση μπορείτε να συνδεθείτε με την σελίδα www.ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ SONY ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, στο facebook. Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή