Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Έγινε η πρώτη συγκέντρωση


Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών του ΓΑΣ Κομοτηνή, ενόψει της νέας σεζόν. Οι παίχτες εμφανίστηκαν ευδιάθετοι και ορεξάτοι για δουλειά ενώ στο μυαλό τους είναι αποκλειστικά η άνοδος Το παρών έδωσαν στην πρώτη συγκέντρωση οι: Σταμπουλής , Κουτσοβασίλης, Παρατσουκίδης, Ευθυμιάδης, Μουράτ, Σαδήκ, Μίκιτς, Μήτσου, Βελή Χασάν και οι νεαροί Πελτέκης, Γεωργακούδης, Λεχούδης, Λεμονίδης.
Από πλευράς διοίκησης έδωσε το παρών  ο Κούλης Ταξιλδάρης, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, μίλησε ανοιχτά στους παίχτες, τονίζοντας πως θα βρίσκεται δίπλα σε όλους, σε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει μέσα στη σεζόν. Παράλληλα ενημέρωσε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει ο νέος προπονητής της ομάδας.

Στη συνέχεια οι αθλητές του ΓΑΣ έπαιξαν ένα διπλό, προκειμένου να βρουν σταδιακά τα πατήματα τους στο παρκέ. Το θετικό για ακόμα μια σεζόν είναι πως το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο.

2 σχόλια:

  1. ποιό είναι το πρόγραμμα των ακαδημιών του Γ.Α.Σ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορειτε να αντλήσετε πληροφορίες από την σελίδα του υπεύθυνου ακαδημιών κυρίου Φωτεινάκη στο coachtakis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή